Pește Chinezesc Aburit Al Lui Florns
Peștele Chinezesc aburit al Florns ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $ 4.64 pe portie. O porție conține 292 calorii, 49G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, file de snapper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Încercați Pește Chinezesc Aburit, Pește Aburit, Stil Chinezesc, și Pește Chinezesc Aburit Cu Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți aproximativ 1 1/2 inci de apă pentru a fierbe într-un abur prevăzut cu un coș suficient de mare pentru ca snapperul să stea plat. Condimentați snapper - ul cu sare și piper și puneți-l în coșul cu aburi. Topiți peștele cu ghimbir și stropiți cu sos de soia și ulei de susan.
Așezați ciupercile shiitake, roșiile și ardeiul roșu chile în coșul cu aburi.
Pește la abur 15 minute, sau până când se descuamează ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.