Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă $1.36 pe portie se încadrează în bugetul dvs., peștele alb la grătar cu umplutură ar putea fi o mare fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, pește alb desenat, pimientos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pește Alb Cu Umplutură De Orez Portocaliu, Pește Alb La Grătar Cu Pesto Edamame, și Cina în seara asta: salată de pește alb la grătar cu roșii și vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Periați ușor coșul de grătar cu sârmă articulată cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția peștelui, untului și lămâii. Umpleți peștele cu amestec de orez. Fixați deschiderea cu frigarui; dantelă cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Puneți peștele în Coș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Grill descoperit 5 inci de la foc mediu 50 minute, periaj frecvent cu unt și de cotitură o dată, până când fulgi de pește ușor cu furculita. Aruncați orice unt rămas.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.