Pește afumat cu salată de fenicul și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele afumat cu fenicul și salata de rucola. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de rucola, arpagic, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Platou de pește afumat cu sos de muștar-Caper și salată de fenicul-castraveți, Salată De Rucola-Fenicul, și Salată de fenicul-rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Suprapuneți peștele pe o parte a platoului.
Bateți uleiul și sucul de lămâie în castron. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Aruncați jumătate cu fenicul și jumătate cu rucola. Mound ambele alături de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio