Petrecere Cu Mămăligă
Polenta Party ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 330 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă, făină de semolă, fontina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Idei de petrecere pentru o petrecere tematică italiană, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați polenta și semolina și dați deoparte.
Într-o tigaie sau caserolă grea din oțel inoxidabil,
Combinați stocul, smântâna, nucșoara și sarea și puneți-le la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic și amestecați încet, dar constant, în Mămăligă și semolă.
Continuați să amestecați, permițând amestecului să revină la foc mic și apoi reduceți căldura, astfel încât amestecul să buleze abia. Amestecați polenta încă aproximativ 5 minute, până se îngroașă și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale oalei.
Scoateți vasul de pe foc.
Presărați brânza rasă peste polenta fierbinte și amestecați bine.
În timp ce mamaliga este cald răspândit uniform într-un 8 ung de 8 inch tigaie pătrat. Lăsați polenta să se răcească aproximativ 10 minute și apoi acoperiți-o cu folie de plastic. Refrigerați 2 până la 3 ore sau peste noapte.
După ce polenta s-a răcit bine, slăbiți părțile laterale ale polentei rulând un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei.
Tăiați în pătrate de 2 inch sau după cum doriți. Ridicați bucățile cu atenție cu o spatulă mică și așezați-le pe o tigaie mică. Grătați sau fierbeți bucățile de mămăligă până se rumenesc.
Serviți cu o varietate de toppinguri, cum ar fi parmezan, bolognese, ciuperci balsamice și rabe de broccoli cu fulgi de chili zdrobiți.