Pesto Torte
Pesto Torte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 545 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână maioneză, cremă de brânză, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto și torte de roșii uscate la soare, Pesto & Cranberry chiftele de curcan cu sos de iaurt Pesto scufundare, și Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați partea inferioară a unei pâini de 9 x 5 inci cu folie de plastic, permițând 5 până la 6 inci să atârne peste margini; înveliți folie de plastic cu spray de gătit. Linia de jos și părțile laterale ale tigaie cu felii de brânză provolone.
Procesați brânza mozzarella și următoarele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Puneți amestecul de brânză cremă în tigaia pregătită, apăsând cu spatula. Fold folie de plastic peste torte; rece 12 ore.
Inversați torta răcită pe un vas de servire; aruncați folia de plastic.
Serviți torte cu biscuiți asortați.