Pesto de casă

Pesto de casă
Pesto de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă face 4 porții cu 288 de calorii , 12 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 2,43 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . În general, această rețetă obține un scor solid de 70% . Rețete similare includ Pizza pesto cu roșii proaspete și mozzarella și Pizzan perfect la domiciliu , Pizza pesto cu roșii proaspete și mozzarella și Pizzan perfect acasă și Grown Up .

Instrucțiuni

1
Turnați ulei de măsline în fundul blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Presărați brânză peste ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați, în ordine, nucile de pin, usturoiul, sucul de lămâie și busuiocul. Se amestecă până la omogenizare. Asezonați cu sare și piper; se amestecă pentru a se încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista