Perfecțiunea Plăcintei Cu Afine!

Perfecțiunea Plăcintei Cu Afine!
Perfecțiunea Plăcintei Cu Afine! ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de afine, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 pași simpli pentru zahăr și perfecțiune fără Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, Dulceata de afine cu sos de afine, și Tort Delicios De Cafea Cu Lămâie-Afine.

Instrucțiuni

1
Mutați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă gingersnap firimituri cu zahăr brun deschis și unt topit într-un castron până când se combină bine. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui vas de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți crusta pe suportul central al cuptorului preîncălzit doar până la setare, 3 până la 4 minute. Coacerea prea lungă va face crusta greu de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți crusta și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Amestecați amidonul de porumb și apa într-o cratiță până se amestecă ușor; adăugați zahăr și 1 1/2 căni de afine. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până când sosul de afine se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 1/2 căni de afine și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
7
Se toarnă umplutura în gingersnap crustă și se dă la frigider până se răcește și se fixează, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista