Perfecțiunea Plăcintei Cu Afine! ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de afine, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 pași simpli pentru zahăr și perfecțiune fără Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, Dulceata de afine cu sos de afine, și Tort Delicios De Cafea Cu Lămâie-Afine.
Instrucțiuni
1
Mutați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă gingersnap firimituri cu zahăr brun deschis și unt topit într-un castron până când se combină bine. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui vas de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Zahăr Brun Deschis
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți crusta pe suportul central al cuptorului preîncălzit doar până la setare, 3 până la 4 minute. Coacerea prea lungă va face crusta greu de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți crusta și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Amestecați amidonul de porumb și apa într-o cratiță până se amestecă ușor; adăugați zahăr și 1 1/2 căni de afine. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până când sosul de afine se îngroașă, 1 până la 2 minute.