Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel
Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc streusel necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 461 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină universală, pere bosc, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel, Pear și uscate-Cherry Custard Crisp, și Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul începe să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se amestecă în nuci. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
1
Așezați primele 6 ingrediente în tigaie medie. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul și amestecul ajunge să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cireșe; reduceți focul la mediu și fierbeți până când cireșele încep să se înmoaie și lichidul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
3
Se ia de pe foc și se răcește.
4
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos. Aruncați perele și amestecul de cireșe uscate într-un castron mare; răspândit în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Pâine Cu Nuci și Stafide
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Presărați amestecul de streusel peste.
6
Coaceți până la barbotare și auriu, aproximativ 1 oră; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă sau înghețată.