Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel

Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel
Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc streusel necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 461 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină universală, pere bosc, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel, Pear și uscate-Cherry Custard Crisp, și Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul începe să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se amestecă în nuci. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1
Așezați primele 6 ingrediente în tigaie medie. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul și amestecul ajunge să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cireșe; reduceți focul la mediu și fierbeți până când cireșele încep să se înmoaie și lichidul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3
Se ia de pe foc și se răcește.
4
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos. Aruncați perele și amestecul de cireșe uscate într-un castron mare; răspândit în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați amestecul de streusel peste.
6
Coaceți până la barbotare și auriu, aproximativ 1 oră; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista