Pere Bosc prăjite cu glazură de rodie
Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 439 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, vin, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pere Bosc Prăjite Cu Miere, Pere Bosc caramelizate cu unt de alune, și Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă vinul, sucul de rodie, zahărul, bățul de scorțișoară și coaja de portocală într-o cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute.
Folosind melon mic baller, pere de bază din partea de jos a capătului larg. Tăiați fundul plat și stați în poziție verticală într-un vas de copt de 8x8x2 inci.
Se toarnă sos de rodie-vin peste pere. Prăjiți perele până se înmoaie când sunt străpunse cu cuțitul, ungând perele cu sos la fiecare 20 de minute, aproximativ 1 oră. Folosind spatula, transferați perele prăjite pe platoul de servire.
Transferați sucurile de tigaie într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mic până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 5 minute. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați sosul și perele să stea la temperatura camerei. Reîncălziți sosul înainte de a continua.)
Lingura glazura peste pere.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu înghețată de vanilie și biscotti.