Peppadews Umplute Cu Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Peppadews umplute cu brânză de capră. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 179 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. 214 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, lemn de fumat, brânză de capră tartinabilă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Peppadews Umplute Cu Brânză De Capră, Peppadews Umplute Cu Brânză De Capră, și Smochine cu Pancettan și brânză de capră.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră, 1 1/2 linguri de arpagic și pătrunjel.
Transferați amestecul într-o pungă de pipping* prevăzută cu vârf rotund. Puneți brânză de capră cu ierburi în Peppadews.
Așezați Peppadews umplute pe scândura de lemn și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.* Dacă nu aveți o geantă pentru conducte, puteți folosi o geantă Ziploc cu o tăietură mică făcută în colț.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune și așezați bucata de lemn direct deasupra cărbunilor. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute.
Așezați Peppadews planked pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când Peppadews începe să se rumenească în pete, 15-25 de minute.
Scoateți grătarul de formă, presărați cu restul de 1/2 lingură de arpagic și serviți.