Penne cu Calamari și Malvasia
Penne cu Calamari și Malvasia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 786 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.97 pe portie. Dacă aveți la îndemână vin malvasia, roșii prune, paste penne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Saporit Penne "Il Frantoio"), și Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați pătrunjelul și ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 până la 7 minute.
Adăugați roșiile și ardeiul iute și gătiți până se descompun, aproximativ 5 până la 6 minute.
Se adaugă calamari și Malvasia, se condimentează cu sare și piper, se amestecă și se ia de pe foc. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pana cand sunt doar al dente.
Scurgeți bine și turnați pastele fierbinți în tigaia calamari. Reveniți la căldură și aruncați până când este bine acoperit și Calamarul este complet opac.
Se toarnă în vasul de servire încălzit, se presară cu pesmet prăjit și se servește.