Pene de Iceberg cu pansament Pancetta Gorgonzola
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Pene de Iceberg cu pansament Pancetta Gorgonzola ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 258 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă, pancetta, salată iceberg și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pene de Iceberg cu pansament Gorgonzola, Pene De Iceberg Cu Gorgonzola, și Pene de Iceberg cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie grea la foc mediu.
Adăugați pancetta și sotati până când sunt crocante și aurii, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Amestecați Zara, smântâna și usturoiul într-un bol mediu pentru a amesteca; amestecați 2/3 din brânză. Condimentează pansamentul cu sare și piper, după gust.
(Pansamentul poate fi făcut până la 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Se amestecă pentru a se amesteca înainte de utilizare, adăugând mai mult lapte pentru a subția sosul, dacă este necesar.)
Aranjați fiecare dintre cele 6 pene de salată pe 6 farfurii. Puneți pansamentul peste salată.
Se presară cu pancetta și brânza rămasă și se servește.