Pene de cartofi crocante cu Caviar
Pene de cartofi crocante cu Caviar este un fără gluten și pescatarian farfurie. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de caviar de somon, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Clatite De Cartofi Cu Caviar, Blini de cartofi cu Caviar, și Jo Jo Cartofi Wedges pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți caviarul; așezați într-un castron mic. Acoperiți bine și răciți.
Cojiți și tocați cartofii, lucrând rapid pentru a preveni rumenirea; așezați într-un bol.
Adăugați suc de lămâie și sare; aruncați bine. Acoperiți cu folie de plastic grea, apăsând direct pe amestecul de cartofi. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 " la cuptor la foc mediu.
Se toarnă amestecul de cartofi în tigaie, răspândindu-se uniform pe margini. Gatiti 4-5 minute sau doar pana cand marginile incep sa se rumeneasca (nu amestecati).
Puneți tigaia deasupra raft de copt în cuptor; coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când cartoful este auriu și crocant pe fund.
Invertiți cartoful pe placa de tăiere; tăiați în 8 pene.
Așezați pene pe farfurii de servire; dollop cu smântână. Sus cu caviar.
Asigurați-înainte: tăiați cartofii cu o zi înainte; așezați în apă rece pentru a acoperi. Acoperiți și răciți. Când sunteți gata să gătiți, clătiți cartoful; apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă. Aruncați sucul de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu 25 de minute.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Clătiți, scurgeți și răciți caviarul cu puțin timp înainte de servire pentru a reține umezeala.