Peches Melba

Peches Melba
Peches Melban este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, apă, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Foarte Berry Melba, Peach Melba, și Dulceata de piersici Melba.

Instrucțiuni

1
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei piersici cu un cuțit ascuțit și scufundați fructele într-o oală grea de 4 litri (de preferință lată) cu apă clocotită 30 de secunde, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați piersicile pe o tăietură și coajați, începând cu capătul tăiat, apoi tăiați în jumătate, aruncând gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Combinați zahărul și apa în oala curățată. Înjumătățiți fasolea de vanilie pe lungime cu un cuțit de tăiat și răzuiți semințele în oală, apoi adăugați păstăi și aduceți amestecul la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați piersici, părțile fără sâmburi în jos, în siropul de zahăr, apoi reduceți focul și braconați, acoperiți, la foc mic 6 minute. Întoarceți piersicile și continuați să braconați, acoperite, până se înmoaie, încă 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Piersici răcoroase în lichid de braconaj în oală, neacoperite, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Forțați zmeura printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic pe solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea. Acoperiți tigaia (astfel încât condensul va spăla orice cristale de zahăr pe partea tigaiei) și aduceți la fierbere, apoi scoateți capacul și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se amestecă imediat siropul de zahăr în zmeura pur și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Se amestecă sucul de lămâie. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop SimpluSirop Simplu
ZmeurăZmeură
4
Serviți piersici peste înghețată și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SosSos
1
Piersicile pot fi braconate și răcite cu 1 zi înainte, apoi răcite, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista