Peches Melba
Peches Melban este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, apă, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Foarte Berry Melba, Peach Melba, și Dulceata de piersici Melba.
Instrucțiuni
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei piersici cu un cuțit ascuțit și scufundați fructele într-o oală grea de 4 litri (de preferință lată) cu apă clocotită 30 de secunde, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Transferați piersicile pe o tăietură și coajați, începând cu capătul tăiat, apoi tăiați în jumătate, aruncând gropile.
Combinați zahărul și apa în oala curățată. Înjumătățiți fasolea de vanilie pe lungime cu un cuțit de tăiat și răzuiți semințele în oală, apoi adăugați păstăi și aduceți amestecul la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Adăugați piersici, părțile fără sâmburi în jos, în siropul de zahăr, apoi reduceți focul și braconați, acoperiți, la foc mic 6 minute. Întoarceți piersicile și continuați să braconați, acoperite, până se înmoaie, încă 5 până la 6 minute.
Piersici răcoroase în lichid de braconaj în oală, neacoperite, 1 până la 1 1/2 ore.
Forțați zmeura printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic pe solide.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea. Acoperiți tigaia (astfel încât condensul va spăla orice cristale de zahăr pe partea tigaiei) și aduceți la fierbere, apoi scoateți capacul și fierbeți 2 minute.
Se amestecă imediat siropul de zahăr în zmeura pur și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Se amestecă sucul de lămâie. 3
Serviți piersici peste înghețată și stropiți cu sos.
Piersicile pot fi braconate și răcite cu 1 zi înainte, apoi răcite, acoperite.