Pecan de somn cu unt de lămâie-cimbru-Pecan este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Un amestec de sare și piper kosher, condimente creole, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Somn Pecan Cu Sos De Lămâie, Somn Cu Unt Brun De Pecan, și Fileuri de somn sotate cu sos de unt de Pecan.
Instrucțiuni
1
Procesați 3/4 cană de nuci pecan, făină și 1 linguriță de condimente Creole într-un robot de bucătărie până la măcinat fin; așezați amestecul de nuci pecan într-un castron mare de mică adâncime și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți împreună oul și laptele într-un castron mare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați ambele părți ale fileurilor uniform cu restul de 1/2 linguriță de condimente Creole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
4
Înmuiați fileurile de somn în amestec de ouă, drenând excesul; dragați fileurile în amestec de nuci pecan, acoperind ambele părți și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Somn
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când untul începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați 2 fileuri în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se scurge pe o grătar într-o tigaie jellyroll și se păstrează la cald într-un cuptor de 200. Ștergeți tigaia curată și repetați procedura cu fileurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ștergeți tigaia curată. Topiți restul de 1/2 cană de unt în tigaie la foc mare; adăugați restul de 3/4 cană de nuci pecan și gătiți, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute sau până la prăjit. Strângeți sucul din jumătățile de lămâie în tigaie; așezați jumătățile tăiate cu fața în jos în tigaie. Se amestecă sosul Worcestershire, cimbru, sare și piper și se gătește 30 de secunde sau până când cimbrul se ofilește și devine foarte aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Îndepărtați și aruncați jumătățile de lămâie și cimbru ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi
10
Așezați peștele pe un platou de servire; lingură amestec de nuci pecan peste pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.