Pecan de cireșe răspândit pe brioșe de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pecanul de cireșe răspândit pe brioșele de porumb. O porție conține 612 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți unt, nuci pecan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Porumb Cowboy Cu Răspândire De Cilantro, Brioșe de somon și porumb cu brânză răspândită, și Brioșe Cu Tărâțe De Pecan Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o tigaie de brioșă cu 6 căni cu spray de gătit cu aromă de unt; deoparte.
Într-un castron mediu, combinați amestecul de brioșă de porumb, ou, lapte, unt și sâmburi de porumb. Se amestecă până se combină.
Se toarnă cantități egale de amestec în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 16 până la 18 minute.
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele răspândite.
Se amestecă bine. La frigider până când este gata de utilizare.
Pentru a servi, întindeți brioșa caldă cu Pecan de cireșe
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere delicioase roșii, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un schnitzel tradițional Jaeger.