Pecan de cireșe răspândit pe brioșe de porumb

Pecan de cireșe răspândit pe brioșe de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pecanul de cireșe răspândit pe brioșele de porumb. O porție conține 612 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți unt, nuci pecan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Porumb Cowboy Cu Răspândire De Cilantro, Brioșe de somon și porumb cu brânză răspândită, și Brioșe Cu Tărâțe De Pecan Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o tigaie de brioșă cu 6 căni cu spray de gătit cu aromă de unt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele RupteSparanghel, Spalat, Capetele Rupte
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de brioșă de porumb, ou, lapte, unt și sâmburi de porumb. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Se toarnă cantități egale de amestec în fiecare ceașcă de briose.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 16 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
5
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele răspândite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Se amestecă bine. La frigider până când este gata de utilizare.
7
Pentru a servi, întindeți brioșa caldă cu Pecan de cireșe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Zmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, OpționalZmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, Opțional
8
Împrăștiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere delicioase roșii, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un schnitzel tradițional Jaeger.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista