Pear K Bucrochen ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, pere Bosc coapte ferme, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Struguri prăjiți și pere Kuchen, Pear-Cranberry Streusal Kuchen, și Peach Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună laptele și 1 linguriță de zahăr granulat în vasul mixerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Presărați drojdia peste amestec și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă drojdia nu face spumă, aruncați-o și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Adăugați 1/4 cană de făină, bătând la viteză medie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați oul întreg, gălbenușul, vanilia, sarea și restul de 1/3 cană de zahăr și bateți până se combină. Reduceți viteza la minim și amestecați treptat în 1 1/4 căni de făină rămasă. Măriți viteza la mediu și adăugați unt, apoi continuați să bateți, să opriți și să răzuiți partea bolului o dată sau de două ori, până când aluatul este strălucitor și formează fire de la paletă la bol, aproximativ 3 minute. (Aluatul va fi foarte moale și lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Vanilie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați aluatul într-un bol ușor uns și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
Lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cojiți perele, tăiați longitudinal în optimi și miez. Aruncați perele cu unt topit și 2 linguri de zahăr brun într - un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci și aranjați în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Prăjiți pere, rotind ușor și amestecând ocazional, până când sunt fragede și ușor caramelizate, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
4
Transferați perele pe o farfurie cu o spatulă cu fante. Se amestecă firimiturile de pâine în vasul de copt, răzuind toate bucățile maro și untul, apoi se transferă într-un castron. Amestecați alunele, scorțișoara și restul de 2 linguri de zahăr brun în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Zahăr Brun
Alune
Scorțișoară
Unt
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
1
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Transferați aluatul în tigaia springform și întindeți uniform cu o spatulă de cauciuc pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Presărați jumătate din amestecul de firimituri peste aluat, lăsând o margine de 1 inch. Aruncați ușor perele prăjite cu amestecul de firimituri rămas și împrăștiați perele peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Pere
4
Lăsați să crească, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald, fără curenți, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Coaceți, neacoperit, până când este ferm la atingere și maro auriu intens, aproximativ 40 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft, 20 de minute, apoi se îndepărtează cu grijă partea din tigaie. Se răcește până la abia cald sau la temperatura camerei.