Pear Crisp cu topping Amaretti
Pear Crisp cu topping Amaretti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale, făină, pere bartlett și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz, Pear Crisp cu Topping de Macadamia Butterscotch, și Ghimbir-cireș-pere crocant cu Topping de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți perele într-un castron mare.
Se presară cu 6 linguri de zahăr brun, 2 linguri de făină, suc și sare; aruncați bine pentru a acoperi.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Așezați cookie-urile într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Se cântărește sau ușor lingura rămase 25 uncii (aproximativ 1/2 cana) făină într-o ceașcă de măsurare uscat.
Combinați 25 de uncii de făină, firimituri de prăjituri și restul de 2 linguri de zahăr brun într-un bol mediu; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă nucile.
Presărați amestecul de firimituri uniform peste amestecul de pere.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când perele sunt fragede.
Lăsați să stea 10 minute.
Combinați smântâna și zahărul pudră într-un bol mediu. Bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Împărțiți crocant uniform între 9 boluri; top fiecare portie cu aproximativ 1 lingura frisca.