Pear Charlotte

Pear Charlotte
Pear Charlotte este o garnitură care servește 8. Pentru 1,62 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 de calorii, 8 g de proteine și 23 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți lapte, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 25%. Rețete similare includ Apple Charlotte, Charlotte Russe și Tiramisu Charlotte.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: 8 rame (6 uncii) cu diametru de 3 inchi și adâncime de 1 1/2 inci
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingura Lichior De Pere1 Lingura Lichior De Pere
4
Puneți feliile de pere într-o tigaie mare cu 2/3 de cană de zahăr, sare, lichior de pere și suc de lămâie. Gatiti amestecul, amestecand din cand in cand, la foc mediu, timp de aproximativ 10 minute, pana cand perele sunt moi. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Pere Coapte, Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Fără Miez și Feliate De 1/4 Inch Grosime7 Pere Coapte, Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Fără Miez și Feliate De 1/4 Inch Grosime
Pere Coapte, Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Dezlipite și Tăiate Felii De 1/4 Inch GrosimePere Coapte, Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Dezlipite și Tăiate Felii De 1/4 Inch Grosime
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
4 Uncii (1 Baton) Unt Dulce4 Uncii (1 Baton) Unt Dulce
(1 Baton) Unt Dulce(1 Baton) Unt Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
O Bucată De Vanilie De 1 InchO Bucată De Vanilie De 1 Inch
5
Puneți untul, 1 lingură de zahăr rămasă și scorțișoara în bolul unui mixer electric. Folosind atașamentul cu palete la viteză medie, cremă amestecul până devine omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 InchExtract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Ungeți fiecare bucată de brioșă cu untul de scorțișoară. Cu partea lungă a pâinii cea mai aproape de tine, tăiați fiecare felie în 3 bucăți. Tapetați părțile laterale ale ramekins cu bucățile de brioșă, partea unsă cu unt pe ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
BrioșăBrioșă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Umpleți compact interiorul fiecărui ramekin cu aproximativ 1/4 de cană de amestec de pere. Tăiați orice brioșă care iese deasupra ramekinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți charlottes timp de 15 până la 20 de minute, până când brioșa este prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Pune o lingura din sosul de vanilie pe 4 farfurii, iar deasupra desfacem charlottes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Acoperiți fiecare cu câte o cupă de creme frage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
11
Se amestecă gălbenușurile, zahărul și sarea într-un castron de oțel inoxidabil până când
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
cremos. Pus deoparte.
13
Puneți laptele și extractul de vanilie sau boabele de vanilie într-o cratiță cu fundul greu. Opăriți laptele și amestecați-l încet în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Pune vasul peste o oala cu apa clocotita si fierbe crema, amestecand continuu cu o lingura de lemn, aproximativ 5 minute, pana incepe sa se ingroase. Ar trebui să acopere spatele lingurii de lemn. Nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Răciți sosul de cremă peste o baie de gheață. Se strecoară și se da la frigider până este gata de utilizare. Sosul de cremă se va păstra 2 zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista