Peach Cizmar
Peach Cobbler este un lactate gratuit desert. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, piersici, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle), și Peach Cizmar.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 până la 3 ori.
Adăugați bucăți de margarină și pulsați de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până când este combinat (nu formați o bilă).
Apăsați ușor amestecul de făină într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic grea și acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rotiți aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 15 x 13 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Scoateți 1 foaie de folie de plastic. Montați aluatul într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste marginile vasului; îndepărtați foaia superioară de folie de plastic.
Combinați piersicile, 1/2 cană de zahăr brun, 2 1/2 linguri făină, vanilie și scorțișoară într-un castron mare; aruncați ușor. Se amestecă amestecul de piersici în vasul pregătit; pliați marginile aluatului peste amestecul de piersici (acesta va acoperi doar parțial piersicile).
Se presară restul de 1/4 cană de zahăr brun peste amestecul de piersici; se presară cu migdale.
Combinați oul și apa într-un castron mic; se amestecă bine.
Ungeți amestecul de ouă peste aluat și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când umplutura este bulbucată și crusta este ușor rumenită.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.