Pate De Sardine
Sardina este un Pateu fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 658 calorii. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pate De Sardine, Pate De Sardine Așa Cum Îmi Place!, și Aperitive Cu Pate De Sardină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați sardinele într-un singur strat într-un vas de copt, presărați sare și piper și coaceți până când sunt fierte, aproximativ opt minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Pulsează sardinele într-un robot de bucătărie sau zdrobește-le cu o furculiță, împreună cu șalotele, arpagicul, pudra de chile, untul și uleiul de măsline, până când sunt relativ netede, dar totuși puțin groase.
Adăugați o stoarcere de suc de lămâie și gust, ajustând condimentele după bunul plac.
Răsturnați amestecul într-un castron mic și răciți timp de cel puțin opt ore sau peste noapte.
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.Depozitare: Pt poate fi păstrat la frigider până la trei zile sau congelat până la o lună.Note: la Paris, este destul de ușor să găsești sardine curățate și gata de plecare la vânzător de pește. Dacă nu poți, nu este atât de dificil să te faci singur. Iată un pictorial despre cum să Fileți sardinele.Este o idee bună să încercați să scoateți orice oase dure din sardine înainte de a le zdrobi în pas #
Dacă rămân unele prea crocante după ce ați făcut pt, întindeți pt pe o placă de tăiere și treceți peste ea de câteva ori cu un cuțit de bucătari pentru a vă asigura că sunt toate în bucăți foarte, foarte mici. Pe măsură ce pt se odihnește, acestea vor deveni imperceptibile și, de fapt, sunt destul de bune pentru dvs., deoarece au mult calciu pentru construirea oaselor.Link-uri și rețete conexe
Rillettes De Somon Cu Fructe De Mare Durabile (Ciocolată Și Dovlecei)
Conntable (pește conservat durabil în Franța)
Sardine la grătar cu salată de ridiche și fenicul (La Tartine Gourmand)ceas cu fructe de mare (Monterey Bay Aquarium Sustainable Seafood Guide)salată de Sardine și țelină (Matt Bites)Sardine Escabeche (Dorie Greenspan)
Pour une pche durable (ghid francez de fructe de mare durabile)Iglo (Poisson responsabil, în Franța)sardine Deviled (mănâncă grave)Baba Ganoush