Paste Toscane
Pastele toscane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 240 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 67 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, conserve de roșii, dovlecei și/sau dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Încercați Carne De Vită Și Paste Toscane, O Oală Toscan Paste De Pui, și Paste toscane cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile, sosul de roșii, zahărul și condimentele în cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei, ciuperci și ceapă; gătiți și amestecați 4 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă sosul de roșii în legume.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachet.
Așezați pastele în vasul de servire.
Adăugați amestec de legume; aruncați bine.
Se presară cu brânză parmezană mărunțită, dacă se dorește.