Paste Toscane
Pastele toscane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 232 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, ciuperci, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Încercați Carne De Vită Și Paste Toscane, O Oală Toscan Paste De Pui, și Paste toscane cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile, sosul de roșii, zahărul și condimentele în cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei, ciuperci și ceapă; gătiți și amestecați 4 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă sosul de roșii în legume.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachet.
Așezați pastele în vasul de servire.
Adăugați amestec de legume; aruncați bine.
Se presară cu brânză parmezană mărunțită, dacă se dorește.