Paste de creveți și fasole neagră
Creveți și fasole neagră Pastan este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, cilantro, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți în sos de fasole neagră, Salată De Creveți Cu Fasole Neagră, și Shrimp' n ' Black Bean Chili.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, încălziți 2 linguri. dressing în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați 5 min. Se amestecă creveții, fasolea și ardeiul zdrobit; capac. Gatiti 5 pana la 8 min. sau până când creveții devin roz, amestecând ocazional.
Se adaugă în amestecul de creveți cu pansamentul rămas, brânza și cilantro; se amestecă ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa