Paste De Anghinare Cu Spanac

Paste De Anghinare Cu Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pasta de anghinare cu spanac. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, pesmet panko condimentat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Paste cu spanac și anghinare, Paste De Anghinare Cu Spanac, și Spanac Anghinare Dip Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoiul și aruncați spanacul. Se amestecă până se ofilește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Scoateți spanacul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Adăugați 2 linguri de unt în aceeași oală și ridicați focul la mare. Aruncați anghinarea înjumătățită și amestecați-o până capătă puțină culoare, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți anghinarea din oală și puneți-le deoparte. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați 2 linguri de unt în oală. Când se topește, se presară făină și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă lapte și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Lăsați-l să gătească timp de 3 până la 4 minute sau până când începe să se îngroașe.
9
Adăugați parmezan, Mozzarella/Monterey Jack, sare și piper și piper cayenne. Amestecați pentru a se topi și, dacă este prea gros, stropiți în bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Adăugați anghinare și paste, aruncând ușor pentru a combina. Îndoiți ușor spanacul, apoi turnați pastele într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Presărați blatul cu fulgi de ardei roșu zdrobiți și o mulțime de pesmet Panko pentru crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
12
Serviți imediat!
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista