Pastele cu sos de linte verde și Bietă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 437 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de tăiței de ou, ulei de măsline, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste de dovlecei verzi și roșii sotate cu somon la grătar, Paste Cu Linte Verde, și Sos de paste cu linte roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați lintea, 1/2 linguriță de sare și 1 frunză de dafin într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă la 3 inci deasupra lintei; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 2 căni de lichid de gătit. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 1 frunză de dafin, ceapă, ardei gras, morcov și usturoi; saut 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă vinul roșu, pasta de roșii și muștarul și se gătește timp de 2 minute sau până când legumele sunt glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Adăugați linte și lichid de gătit rezervat. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
7
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați chard și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
9
Îndepărtați mătgul cu o lingură cu fante. Se amestecă mătgul în amestecul de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Adăugați pastele în apă clocotită; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Scurgeți; aruncați pastele cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Așezați 1 cană de paste pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire; acoperiți fiecare porție cu 1 cană de amestec de linte.