Pastele cu sos de linte verde și Bietă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 437 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de tăiței de ou, ulei de măsline, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste de dovlecei verzi și roșii sotate cu somon la grătar, Paste Cu Linte Verde, și Sos de paste cu linte roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați lintea, 1/2 linguriță de sare și 1 frunză de dafin într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă la 3 inci deasupra lintei; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 2 căni de lichid de gătit. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 frunză de dafin, ceapă, ardei gras, morcov și usturoi; saut 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă vinul roșu, pasta de roșii și muștarul și se gătește timp de 2 minute sau până când legumele sunt glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean Pudră
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6
Adăugați linte și lichid de gătit rezervat. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
7
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați chard și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
9
Îndepărtați mătgul cu o lingură cu fante. Se amestecă mătgul în amestecul de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Adăugați pastele în apă clocotită; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Scurgeți; aruncați pastele cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Așezați 1 cană de paste pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire; acoperiți fiecare porție cu 1 cană de amestec de linte.