Fructe braconate peste iaurt congelat cu vanilie

Fructe braconate peste iaurt congelat cu vanilie
Această rețetă face 6 porții cu 273 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă $2.33 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fructele braconate peste iaurtul înghețat de vanilie ar putea fi un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de băț de scorțișoară, fâșii de coajă de portocală, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Iaurt congelat cu pere de stafide cu rom Poșat, Mere braconate cu iaurt de vanilie, și Iaurt Congelat Cu Vanilie.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul, sarea, coaja de portocală, fructele și bățul de scorțișoară la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute. Se răcește ușor. Scoateți 1/2 cană de iaurt congelat în fiecare din cele 6 boluri și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de amestec de fructe și aproximativ 2 lingurițe de migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Iaurt CongelatIaurt Congelat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
(23)(23)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista