Spanac, Pesto și Filet de porc umplut cu Feta cu sos de roșii gros
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul, Pesto-ul și filetul de porc umplut cu Feta cu sos de roșii gros. Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, brânză feta, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Umplut Cu Pesto De Lime De Coriandru, Spanac, roșii uscate la soare și omlete Fetan cu Pesto, și Pesto De Coriandru-Filet De Porc Umplut Cu Succotash De Vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Tăiați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Așezați jumătățile de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Spread pesto uniform în jos lungime de muschiulet; top cu spanac și feta. Închideți filetul; fixați la intervale de timp cu cioburi de lemn (aproximativ 12).
Așezați carnea de porc într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Înveliți carnea de porc cu spray de gătit; presărați uniform cu piper.
Se toarnă roșii în jurul porcului în tigaie.
Coaceți la 500 timp de 22 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați murăturile din lemn; tăiați carnea de porc în 8 felii.
Serviți roșiile prăjite peste carne de porc.