Paste cu o oală cu sos de roșii-busuioc
Pastele cu o oală cu sos de roșii-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 409 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți spanac pentru copii, parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste Cu Sos De Busuioc De Roșii Condimentat, Sos De Paste Cu Busuioc De Roșii De Casă, și Volane de paste cu sos de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 9 ingrediente și, dacă doriți, ardeiul roșu zdrobit uscat într-un cuptor olandez în ordinea listei de ingrediente. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare (aproximativ 12 până la 15 minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, acoperit, 10 până la 12 minute sau până când pastele sunt ușor al dente, amestecând la intervale de 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă chiar înainte de servire.
Notă: Am testat cu paste Garofalo Casarecce.
Oală pentru paste de creveți: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, amestecând în 1 lb. creveți mari, crudi, decojiți, cu spanac în pas