Paste cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin

Paste cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin
Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Pastele cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 473 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Dacă aveți la îndemână fire de șofran, pesmet, coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin, Aluat De Gris Cu Fenicul, Coacăze Și Nuci De Pin, și Paste Cu Fenicul, Sardine Și Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați hamsii; mash cu spatele furculiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3
Adăugați ceapa, feniculul și ardeiul roșu. Saut legume până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați roșii, nuci de pin și coacăze. Reduceți căldura la minim și gătiți 5 minute pentru a amesteca aromele; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați șofranul în lichidul rezervat și amestecați pentru a se dizolva. Întoarceți pastele și apa de șofran în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați amestecul de roșii; aruncați la foc mic până când sosul acoperă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Se amestecă în pesmet și se transferă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Pentru pesmet proaspăt, măcinați bucăți de crustă pâine franceză în procesor până la firimituri grosiere. Apoi prăjiți pe foaia de copt cu margini în cuptorul de 350 F până devine auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista