Paste Cu Escarole
Pastele cu Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 565 calorii. Dacă aveți ardei jalapeno, gemelli, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Paste de papion cu Escarole, Paste cu Escarole și năut, și Pastan e Fagioli cu Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la doar al dente, aproximativ 10 minute.
Adăugați escarola și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, încă aproximativ 2 minute.
Între timp, prăjiți nucile de pin într-o tigaie mare la foc mediu-mare, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1 lingură ulei de măsline, pesmetul și sare și piper după gust; gătiți până la auriu, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul pe o farfurie. Ștergeți tigaia, adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie și ștergeți-le.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, apoi adăugați usturoiul și jalapeno și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pastele și escarola, rezervând 1 cană de apă de gătit și adăugați în tigaie.
Adăugați jumătate din pancetta și aruncați, stropind în suficientă apă de paste pentru a se umezi. Condimentează cu sare și piper.
Împărțiți pastele între boluri, acoperiți cu amestecul de pesmet, rămânând pancetta și parmezanul.
Stropiți cu ulei de măsline.
Fotografie de Antonis Achilleos