Paste cremoase cu fructe de mare picante Bubba
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastanul cremos de fructe de mare picant al lui Bubba. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 785 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de scoici de dafin, roșii conservate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Unchiul Bubba ' s Seafood Pot Pie, Paste Cremoase Cu Fructe De Mare, și Cremă De Fructe De Mare Paste Pomodoro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut sau până când este parfumat.
Adăugați vodca și rotiți focul până la mediu-mare; gătiți până când lichidul s-a redus la jumătate.
Adăugați roșiile, smântâna, fulgii de piper și sarea și piperul, după gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 3 pana la 5 minute.
Adăugați fructele de mare și gătiți până la opac, aproximativ 3 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată, clocotită la foc mediu, conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și transferați pastele într-un castron mare.
Se toarnă sosul și se amestecă pentru a se combina.