Paste aruncate cu sos de brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele aruncate cu sos de brânză albastră. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, vin madeira, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Brânză Albastră, Salată de fructe cu brânză albastră, și Salată De Anghinare Cu Brânză Albastră De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați prazul și nucile; gatiti si amestecati 5 min. sau până când prazul este fraged.
Adăugați șuncă; gatiti 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Gatiti vinul si usturoiul in cratita medie la foc mic 1 min.
Adăugați cremă de brânză și lapte; gatiti pana se topeste crema de branza si se amesteca amestecul, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza albastră.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare de servire.
Adăugați amestecul de șuncă și sosul de brânză; se amestecă ușor.