Parmigiano-dovlecei zdrobiți cu sare de mare
Parmigiano - dovlecelul mărunțit cu sare de mare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ulei de măsline, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de dovlecei ras cu Parmigiano și fistic, Salată de dovlecei ras cu Parmigiano și fistic, și Dovlecei prăjiți cu Parmigiano-Reggiano și lămâie de la 'Franny' s.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați dovleceii într-un singur strat în tigaie; grătar 4 minute, întorcându-se după 2 minute.
Se toacă pâinea ciabatta.
Puneți pâinea și cimbru într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline.
Adăugați amestecul de pâine; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Combinați dovleceii, amestecul de pâine și Parmigiano-Reggiano.