Parmezan Piper Cret Kale Chips

Parmezan Piper Cret Kale Chips
Parmezan piper cret Kale Chips-uri este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 18 porții cu 74 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați piper, varză creț, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Rețete similare includ Usturoi Parmezan Kale Chipsuri, Chipsuri Crocante De Kale Cu Lămâie Și Parmezan, și Greenslove-Chipsuri De Kale, Usturoi Prăjit, Pâine Cu Ouă Cu Parmezan.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 275 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați tigăile cu foi cu pergament sau folie antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Tăiați și aruncați tulpinile și coastele centrale din varză. Țintește 32 de căni de frunze (folosește o măsură de sticlă de 1 sau 2 litri și împachetează frunzele fără a le zdrobi). Spălați frunzele și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
CoasteCoaste
4
Transferați jumătate de kale într-un castron mare. Aruncați cu jumătate de ulei, frecați frunzele pentru a vă asigura că sunt bine acoperite, apoi aruncați cu jumătate de parmezan, piper și sare. Odată ce prima jumătate este în cuptor, repetați cu cealaltă jumătate de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
KaleKale
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
5
Lucrând în loturi, întindeți frunzele într-un singur strat pe tigăile căptușite și coaceți, schimbând pozițiile foilor la jumătatea drumului, până când sunt crocante, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați chipsurile cu o spatulă metalică pe foi de copt sau Platouri pentru a se răci. Reutilizați pergamentul sau folia pentru loturi succesive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
* Ciorchinii de kale pot varia enorm în cantitatea de tulpini pe care o includ, înclinând greutatea și, prin urmare, randamentul. Unele soiuri de varză creț, în special cele organice, includ foarte puțină tulpină, așa că poate fi necesar să cumpărați doar 2 kilograme pentru a ajunge la 32 de căni.* Chipsurile de Kale pot fi făcute cu 1 zi înainte și depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase. Re-crisp în 275 cuptor f, dacă este necesar.•Dacă utilizați Kale toscan, puteți urma exact aceeași procedură folosind 2 kilograme de kale toscan (alias lacinato sau dinosaur kale) cu 3 linguri de ulei de măsline, 4 linguri de parmezan ras, 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare de mare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Chipsuri De KaleChipsuri De Kale
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
PiperPiper
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții18
Scor De Sănătate96
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista