Parmezan Paillards de pui cu sos de roșii Cherry

Parmezan Paillards de pui cu sos de roșii Cherry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paillards de pui parmezan cu sos de roșii Cherry. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, oregano, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paillards de pui cu sos de cireșe și orez de pătrunjel, Pui parmezan cu salată de roșii Cherry, și Paillards de pui cu roșii, busuioc și gust de porumb prăjit.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
3
Combinați brânza și făina într-un vas puțin adânc. Dragă 1 parte a fiecărei jumătăți de piept de pui în amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 jumătăți de piept de pui, cu brânza în jos; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și jumătăți de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă bulionul și oțetul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BulionBulion
CeapăCeapă
9
Adăugați roșiile, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și oregano; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
SareSare
10
Notă de vin: aceste piepturi de pui au o aromă italiană picantă. Îmi place să le servesc cu un roșu Italian făcut din struguri sangiovese. Încercați incredibilul Marchesi di Frescobaldi" Campo ai Sassi " Rosso di Montalcino 2004 (Montalcino, Toscana, Italia), $ - Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
VinVin
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista