Parmezan Paillards de pui cu sos de roșii Cherry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paillards de pui parmezan cu sos de roșii Cherry. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, oregano, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paillards de pui cu sos de cireșe și orez de pătrunjel, Pui parmezan cu salată de roșii Cherry, și Paillards de pui cu roșii, busuioc și gust de porumb prăjit.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Combinați brânza și făina într-un vas puțin adânc. Dragă 1 parte a fiecărei jumătăți de piept de pui în amestec de brânză.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 jumătăți de piept de pui, cu brânza în jos; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și jumătăți de piept de pui.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă bulionul și oțetul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Adăugați roșiile, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și oregano; gatiti 2 minute.
Notă de vin: aceste piepturi de pui au o aromă italiană picantă. Îmi place să le servesc cu un roșu Italian făcut din struguri sangiovese. Încercați incredibilul Marchesi di Frescobaldi" Campo ai Sassi " Rosso di Montalcino 2004 (Montalcino, Toscana, Italia), $ - Karen MacNeil