Parmezan Orzo și mazăre
Parmezanul orzo și mazărea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 127 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de roșii, orzo, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare includ Orzo cu mazăre și parmezan, Orzo prăjit cu mazăre și parmezan, și Orzo de lămâie rapid și ușor cu parmezan și mazăre.
Instrucțiuni
Combinați bucățile de roșii și apa fierbinte într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți margarina într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Se adaugă orzo și se sotează 3 minute sau până când orzo se rumeneste ușor.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când bulionul este absorbit și orzo este fraged.
Se amestecă mazărea, brânza și laptele; gătiți la foc mediu până se topește brânza. Se amestecă Roșia; serviți imediat.