Parmezan Mamaliga

Parmezan Mamaliga
Parmezan Polenta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, piper și sare de mare celtică, mazăre și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Parmezan Mamaliga, și Rozmarin - Parmezan Mamaliga pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se sotează aproximativ 1/4 din ciuperci în unt la foc mare până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2
Adăugați șobolani, reduceți căldura pentru a nu arde și continuați să sotati până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați mazărea și salamul și condimentați, după gust, cu sare și piper. Puneți deoparte într-un recipient de plastic sigilat pentru a se încălzi. Rezervă oală pentru polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Aduceți apa la fierbere, apoi amestecați încet făina de porumb cu o furculiță. Reduceți căldura cât mai scăzută posibil. Continuați să gătiți timp de 5 până la 10 minute, amestecând des. Opriți căldura și adăugați brânză și unt și condimentați, după gust, cu sare și piper. Se acoperă cu ragout și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista