Parmezan Mamaliga
Parmezan Polenta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, piper și sare de mare celtică, mazăre și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Parmezan Mamaliga, și Rozmarin - Parmezan Mamaliga pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează aproximativ 1/4 din ciuperci în unt la foc mare până se rumenesc.
Adăugați șobolani, reduceți căldura pentru a nu arde și continuați să sotati până la moale.
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut.
Adăugați mazărea și salamul și condimentați, după gust, cu sare și piper. Puneți deoparte într-un recipient de plastic sigilat pentru a se încălzi. Rezervă oală pentru polenta.
Aduceți apa la fierbere, apoi amestecați încet făina de porumb cu o furculiță. Reduceți căldura cât mai scăzută posibil. Continuați să gătiți timp de 5 până la 10 minute, amestecând des. Opriți căldura și adăugați brânză și unt și condimentați, după gust, cu sare și piper. Se acoperă cu ragout și se servește.