Parmezan-Cartofi Prăjiți
Cartofii prăjiți cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 277 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cartofi Parmezan Prăjiți, Parmezan-cartofi prăjiți, și cartofi parmezan prăjiți.
Instrucțiuni
Așezați un raft în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la400.F. aruncați cartofii și uleiul într-un castron mare;condimentați cu sare și piper.
Așezați cartofii, tăiați cu fața în sus, pe un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt; vas de rezervă. Prăjiți până la aurmaro și fiert, 30-35 de minute.
Transferați în castron; aruncați cu parmezan. Întoarceți cartofii la grătar și prăjiți până când parmezanul este maro și crocant, 10-12 minute.
Aruncați cartofii în același castron cupatrun, suc de lămâie și fulgi de ardei roșu.Se acoperă cu coajă de lămâie chiar înainte de servire.