Parmezan-Cartofi Prăjiți

Parmezan-Cartofi Prăjiți
Cartofii prăjiți cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 277 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cartofi Parmezan Prăjiți, Parmezan-cartofi prăjiți, și cartofi parmezan prăjiți.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la400.F. aruncați cartofii și uleiul într-un castron mare;condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați cartofii, tăiați cu fața în sus, pe un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt; vas de rezervă. Prăjiți până la aurmaro și fiert, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
3
Transferați în castron; aruncați cu parmezan. Întoarceți cartofii la grătar și prăjiți până când parmezanul este maro și crocant, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aruncați cartofii în același castron cupatrun, suc de lămâie și fulgi de ardei roșu.Se acoperă cu coajă de lămâie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista