Parfaits Mango-Cheesecake
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 207 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, lapte, topping rece biciuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați 5 Ingredient Stratificat Mango Cheesecake Parfaits, eggless mango cheesecake / nu coace mango cheesecake, și Mango-Ghimbir Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză într-un bol mediu cu mixerul până la crem. Bateți treptat în lapte.
Adăugați amestec uscat de budincă; se amestecă bine.
Bateti in 1 cana bici rece.
Strat jumătate din fiecare amestec de mango și budincă în 8 pahare parfait. Repetați straturile.
Sus cu biciul rece rămas.