Parfaits de fulgi de ovăz și fructe de pădure proaspete cu cremă Chantilly de la ' Treme

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fulgi de ovăz și Parfaituri proaspete de fructe de pădure cu cremă Chantilly de la 'Treme. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 785 calorii, 5g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr granulat, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fructe Proaspete Coapte Cu Cremă Chantilly, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, și Parfaits Cu Cremă Mixtă De Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Cu aproximativ 2 ore înainte de asamblarea parfaitelor pentru servire, dacă folosiți căpșuni, tăiați-le și tăiați-le în bucăți de aproximativ aceeași dimensiune ca și celelalte fructe de pădure. Puneți toate fructele de pădure într-un vas mediu din sticlă, ceramică sau oțel inoxidabil. Într-un castron mic, combinați zahărul granulat și lichiorul și amestecați până când zahărul este complet dizolvat.
Adăugați lichiorul îndulcit în fructe de pădure și amestecați ușor cu o spatulă de cauciuc până când boabele sunt bine acoperite cu sirop, având grijă să nu rupeți fructele de pădure. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de servit, amestecând foarte ușor aproximativ la fiecare 45 de minute cu spatula.
Între timp, gătiți fulgii de ovăz conform instrucțiunilor pachetului. Apoi acoperiți și lăsați deoparte la temperatura camerei până când este gata de servit.
Chiar înainte de asamblarea parfaitelor, reîncălziți ușor fulgii de ovăz la foc mic; subțire cu puțină apă, dacă este necesar. (Nu ar trebui să fie prea fierbinte, altfel va topi crema Chantilly.)
Adăugați untul și zahărul brun și amestecați pentru a se amesteca bine. Se acoperă pentru a se încălzi și se lasă deoparte.
De asemenea, chiar înainte de asamblare, faceți crema: într-un castron mare, combinați smântâna grea, smântâna, lichiorul și vanilia.
Șoptind manual sau folosind un mixer electric setat la viteză medie, bateți amestecul doar până se formează vârfuri moi, 5 până la 10 minute dacă bateți cu mâna sau aproximativ 3 minute dacă utilizați un mixer electric.
Pentru a asambla parfaitele, stratificați în fiecare pahar 2 linguri de fulgi de ovăz, apoi 2 linguri de fructe de pădure scurse, apoi 2 linguri de cremă Chantilly, apoi alte 2 linguri de fulgi de ovăz. Se acoperă cu mai multe fructe de pădure, împărțindu-le uniform și se termină cu 1 lingură de cremă Chantilly deasupra parfaitului cu încă câteva fructe de pădure pentru garnitură.
Serviți imediat, cu linguri cu mâner lung.