Pappardelle Bolognese De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle Bolognese de porc. O porție conține 481 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Pappardelle Cu Sos Bolognese, Pappardelle alla Bolognese, și Pappardelle Bolognese Con Verdure.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri până se încălzește. Apoi adăugați carnea de porc măcinată, gătind până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Scoateți carnea din tigaie.
Într-o a doua tigaie la foc mediu-mare, adăugați vinul, usturoiul și ceapa, amestecând pe tot parcursul gătitului până la translucid, aproximativ 10 minute.
Adăugați carnea de porc gătită, roșiile și ardeii, apoi amestecați busuiocul și cimbru. Aduceți amestecul într-o rolă lentă, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 15 minute.
Adăugați crema și terminați timp de 5 minute. Finalizați cu sare și piper după gustul dorit. Aruncați bolognese cu pappardelle fierte și serviți. (Perioada de valabilitate: 5 zile.)