Tennessee Peach

Tennessee Peach
Tennessee Peach ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 205 calorii. Un amestec de gheață, zahăr, piersici în sirop greu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Tennessee Peach Pudding, Tennessee Peach Pudding, și Tennessee Fleică.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista