Papion de pui Alfredo
Papionul de pui Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 481 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 2,89 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză parmigiano-reggiano, ceapă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Papionul Alfredo cu pui și broccoli, Papionul Alfredo și Aruncarea cu papion cu pui.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, căleți ciupercile și ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gătiți timp de 2 minute. Se amestecă crema de brânză până se topește.
Combina amidonul de porumb si laptele pana se omogenizeaza; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați puiul, brânza, busuioc, piper și sare; gătiți și amestecați până când brânza se topește.
Scurge pastele; se adaugă la amestecul de pui.
Stropiți cu brânză suplimentară, dacă doriți.