Pansamentul francez răsucit al victoriei

Pansamentul francez răsucit al victoriei
Pansamentul francez răsucit al victoriei rețetei ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 10 minute. Pentru 23 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 81 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos Tartar Răsucit (Polinezia Franceză), Salată De Salată Iceberg Răsucită Cu Pansament Cald De Gorgonzola, și Victoria Lap Nachos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Cu o culoare rubinie închisă, acest vin este moale, exprimând o mare flexibilitate și eleganță, cu note fructate care amintesc de strugurii coapte. Pe scurt, avin pentru a însoți orice masă fericită. Datorită principalelor sale caracteristici, prospețime și finețe, este recomandabil să beți în termen de 2 sau 3 ani.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista