Pansament Tradițional De Pâine De Porumb Din Sud

Pansament Tradițional De Pâine De Porumb Din Sud
Rețeta tradițională de pâine de porumb din sud ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine, unt, condimente de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 7232 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sos De Pâine De Porumb Din Sud, Sos De Pâine De Porumb Din Sud, și Sos de pui sudic și pâine de porumb.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Pâine de porumb în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista