Pansament de orez sălbatic cu mere și castane

Pansament de orez sălbatic cu mere și castane
Pansamentul cu orez sălbatic cu mere și castane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 367 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.51 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Orez Sălbatic Cu Castane, Orez sălbatic cu castane prăjite și afine, și Orez sălbatic și castane parfumate cu portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul salbatic intr-o cratita mare cu apa clocotita sarata pana cand se inmoaie si boabele incep sa se desparta, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
BoabeBoabe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
3
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Unt 13x9x2-inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
4
Combinați orezul fiert, castanele și pătrunjelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
CastaneCastane
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cârnați și ceapă și saut până când carnea este rumenită și gătită, amestecând frecvent și rupând carnea cu furculița, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
CarneCarne
7
Se adauga mere si cimbru si saut 5 minute. Se amestecă bulionul de pui, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MărMăr
CimbruCimbru
8
Se toarnă amestecul de cârnați peste amestecul de orez în castron; se amestecă pentru a se combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CârnațiCârnați
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Chill.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți până când fierbinte și lichidul este aproape absorbit, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista