Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe tropicale. Pentru 2,86 USD per porție , obțineți un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 69 g de grăsimi și un total de 741 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork necesită lapte de cocos, smântână groasă, zahăr de cofetă și gelatină pudră. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Panna Cotta cu zară cu fructe tropicale , Panna Cottan infuzată cu fructe de dragon și plăcintă Panna Cotta cu fructe poșate .
Instrucțiuni
Se presara gelatina uniform peste 3 linguri de apa rece intr-un castron mic. Pune deoparte să se înmoaie.
Într-o cratiță medie, încălziți crema de cocos și laptele de cocos la foc mediu până când părțile laterale încep să clocotească. Coborâți focul și adăugați gelatina înmuiată, amestecând pentru a vă asigura că este complet dizolvată.
Umpleți un castron mare cu apă rece. Strecurați amestecul de nucă de cocos într-un bol care se va potrivi cu ușurință în vasul cu apă. Puneti in vasul cu apa sa se raceasca, amestecand la fiecare cateva minute cu o spatula de cauciuc pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Dacă amestecul începe să se întărească, îndepărtați-l imediat.
Scoateți vasul cu amestec de nucă de cocos din vasul cu apă. Goliți apa și ștergeți vasul uscat. În vasul uscat, amestecați smântâna și zahărul de cofetă până când zahărul se dizolvă. Se amestecă în amestecul de nucă de cocos. Împărțiți uniform amestecul de nucă de cocos în 6 cupe de cremă sau ramekine (7 până la 8 uncii). Se da la rece până se întărește, cel puțin 4 ore.
Pentru a servi, treceți cu un cuțit pe marginea interioară a formelor și răsturnați fiecare panna cotta pe o farfurie de servire. Peste fiecare din fructele tăiate cu lingură, lăsând fructele să se reverse pe farfurie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano
Panna Cotta funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Chianti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.