Panini Pops!

Panini Pops!
Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. 939 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, pâine rustică, mixuri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... și un cadou de presă Breville Panini!, Plăcintă cu mere Panini din cartea de bucate Ultimate Panini Press de Kathy Strahs, și Strivire pe Kathy Strahs de Panini fericit Plus prăjit mere, Brie și Pecan Panini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți aparatul de panini la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
1
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Întoarceți o felie și acoperiți cealaltă parte cu o cantitate generoasă de brânză pentru a vă asigura că va fi suficient pentru a ține bastoanele de acadea în poziție (plus orice mix-in-uri pe care le-ați putea folosi). Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Transferați panini pe o tăietură și decupați imediat formele cu tăietori de prăjituri (NOTĂ: Dacă utilizați un tăietor de metal, acesta se va încălzi foarte repede, așa că aveți grijă să nu vă ardeți degetele) și introduceți bețișoarele de acadea. Veți dori să introduceți bețișoarele acolo cât mai curând posibil, în timp ce brânza este încă fierbinte și moale. Odată ce brânza se răcește timp de un minut sau două, ar trebui să se întărească și să țină bețele în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista