Pan Sos De Pui

Sosul de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de vin, ierburi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, și O tigaie de pui de lamaie cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează pieptul de pui cu sare, piper și sare condimentată. Într-un castron mic, combinați făina și apa și amestecați până când nu rămân bulgări și amestecul este complet neted.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați puiul și rumeniți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul pe o farfurie sau platou.
Degajează tigaia cu vin și bulion și aduce la foc mic la foc mediu. Când fierbeți, adăugați ierburi; amestecați amestecul de făină. Reveniți la foc mic, reduceți focul la minim și întoarceți puiul în tigaie cu sucuri.
Acoperiți tigaia și fierbeți ușor timp de 20 până la 30 de minute sau până când puiul este gătit (nu mai este roz în interior), întorcându-se frecvent.